Xxklub gratis museum i københavn

sjovt og dejligt at gå på museum. Du lærer en masse nyt og får en skøn oplevelse. Du kan komme gratis ind på flere forskellige museer i København på udvalgte dage og tidspunkter. Fem anderledes museer i København Jeg har lavet en oversigt over 10 museer, hvor der er gratis adgang i København : Her er det gratis på udvalgte dage. Til min store glæde, fandt jeg 9 gratis museum i København, og 17 gratis museums for børn i København. De fleste af museerne i København tilbyder en ugentlig dag med gratis entre, mens Davids samling altid er gratis og Arbejder museet gratis, hvis du er medlem af et fagforbund. København byder på en række museer, der tilbyder gratis adgang til diverse udstillinger kunst og kulturelle oplevelser.

Xxklub gratis museum i københavn - Gratis oplevelser

17 kan du nemlig gratis komme ind på museet. Det er også på første salen jeg tog dette blogindlægs coverfoto, som er et billede af mig foran Thorvaldsens skulpturen. Mig og en børnehavne var de eneste gæster denne onsdag morgen. Museerne i København og omegn byder på spændende oplevelser, events og udstillinger. Udstillingerne rummer både ægyptisk, romersk, græsk, dansk og fransk kunst og arkæologi. Ny Carlsberg Glyptotek, dantes Plads 7 1556 København. Du kan altså tage ind og se de mange værker og den flotte arkitektur helt gratis. Læs også Museumsguide: 18 Gratis museer i København. Hvis du planlægger dit besøg på Thorvaldsens museum til en onsdag, så kan du gå ind ganske gratis. C: Chiara Taz via Pixabay, thorvaldsens museum, danmarks første museumsbygning, Thorvaldsens Museum, åbnede helt tilbage i 1848 som en hyldest til den danske billedehugger Bertel Thorvaldsen. Gratis onsdag, du kan også vælge en onsdag i kulturens tegn. Med de mange muligheder for gratis kulturelle oplevelser i København, kan du således nyde en hel kulturel dag i København uden at skulle af med en øre. Hvis du har besøgt Thorvaldens museum efter den nye udstilling åbnede må du gerne smide en kommentar nederst i indlægget, med hvad du synes om den nye udstilling og om den var god. Kunsthal Charlottenborg har ligeledes en gratis løsning. Læs mere om Christiansborgs slotstårn i mit rejseblog indlæg her. Københavns ry som romantisk eventyrby er ikke til at komme uden. Hvis du opgraderer din browser, vil du få en bedre oplevelse af vores website. På stueetagen er Thorvaldsens gipsmodeller til store statuer af historiske skikkelser udstillet, sammen med Gipsmodellerne af Kristus og Apostolene og  Johannas Døberens prædiken i gavlfeltet.

Videos

You visit the Natural History Museum in London with Emma. Vi har også opsat en museums-tour til dig, der ønsker en hel dag med gratis museumsbesøg. Vi har listet en række gratis museer i København, der enten er helt gratis eller har gratis adgang på udvalgte dage. Siden da har de udstillet design inden for tekstil, møbel- og snedkerhåndværk, porcelæn og mere til. Start med et besøg på Thorvaldsens Museum, og oplev de mange kunstværker, du finder her. Derudover er der altid gratis adgang til butik, café, bibliotek og den tilstødende have, Grønnegården. Portræt af Bertel Thorvaldsens på museet. På stueetagen kan du opleve: På museets hovedetage er Thorvaldsens livsværker.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *