Anmeldelse af thai massage massage ikast

anmeldelse af thai massage massage ikast

, vore massagerum giver mulighed for at kunden roligt kan komme i tøjet, og sætte sig ud i venteværelset, tage et glas vand eller lidt frugt. Vi glæder os til at se jer. Alle vores sanser blev stimuleret af dufte, lyde, synsindtryk, indre og ydre følelser og rum indtryk. I receptionen vælger du, hvilken af 4 sanselige dufte, du ønsker til din behandling. Hovedbund, skuldre eller ben-massage.

Chanok Thai Massage Original: Anmeldelse af thai massage massage ikast

18 år, ja, 18 år,. Chisa Prasatthai, den nye indehaver, viderefører klinikken i samme gode ånd og høje standard. På kortet er der plads til 10 tider/ behandlinger. Hver person kan frit vælge sin foretrukne behandling. Hvis de derimod ikke kunne lide wellness behandlingerne bagefter, behøver de ikke prøve det igen. Original Thai Massage (blid) 30/60/90 minutter.200/350/500, den originale Thai massage som lindrer og fjerner ømhed i musklerne, her benyttes håndflader, tommelfinger og underarm. Hos Panmile Thai Massage modtager du et kort med din tidbestilling, dato og klokkeslæt. Min yngste datter siger: Jeg er ikke så glad for at have nogen tæt på, men jeg kan godt lide massagen og sådan som jeg havde det bagefter. Det var en dyr omgang, men ikke dyrere end en dag i en forlystelsespark, hvor vi desuden ofte drænet efterfølgende.

Anmeldelse af thai massage massage ikast - Panmile Thai

G havde fået et menu kort fra Siam massage og udefra menuen bestilte jeg behandlinger der passede til vores lille familie; 2 piger på 13 og 16 år - min mand og jeg. Æteriske olier og massageteknikker afhjælper spændinger i nakke, skuldre og ryg ved hjælp af yoga-stræk. Jeg har aldrig følt mig så afslappet som efter den wellness tur. De er simpelthen så søde hos Siam massage og vi har prøvet det flere gange. Gravid økologisk Massage (Blid) 30/60/90 minutter. Du er altid, af hjertet velkommen hos Panmile Thai Massage i Ikast, om du ønsker mere information, købe gavekort, bestille tid eller ønsker at opleve ægte traditionel Thai Massage eller nogle af vore mange andre typer behandlinger. Det var dejligt afslappende og sansestimulerende. En kombination af fysioterapi fra vesten og yoga fra østen.

Videos

Asslicking and Prostate Massage. Vis færre, denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC. Jeg forberedte mine piger, hvad massage er og mine forventninger til pigerne om, at de skulle give det en chance, hvis vi prøvede det, for det var meget dyrt. Omrader, nyeste Tags sex dating, Sugardating, midt Jylland, Frække, sexy in copenhagen, Dansk. Med teknikker som friktion, bankning og æltning har vi specifik fokus på ømme og spændte muskler. Herefter afsluttes med original Thai massage. For at benytte denne side, bedes du bekræfte at du er fyldt. Ved en firma-aftale får medarbejderen del i en rabat.

Panmile Thai: Anmeldelse af thai massage massage ikast

Receptionen er enkel, pæn og minimalistisk med præg af østens kultur. Her benytter vi teknikkerne fra original og yoga massage, og tilføjer længerevarende dybe pres i de overanstrengte muskler. 150/300 blid massage til børn giver en vidunderlig nærhed, kontakt og velvære. Det gav dem god mening for dem. Derfor ville vi prøve nogle behandlinger der kunne afhjælpe noget af denne stress. Ring og hør nærmere, eller kig ind i klinikken og spørg vores søde personale, hvilke løsninger vi kan tilbyde. Så vi trak på skuldrene og anså det som en investering til at få et skub til forbedring. Vi udbetaler ikke penge tilbage for gavekort. Der er så pænt, rent og æstetisk allerede udefra gaden. Stenene placeres på kroppens trætte og ømme muskler, ned langs rygsøjlen. Der er næsten altid noget man ikke kan lide, men det er noget man bliver nød til. Den perfekte gaveide, til dem du holder. Ved langvarig og massiv stress ophobes giftstoffer i kroppens organer. Vi modtager også online booking, vi modtager dankort mfl. November 2014, jeg havde fået et menu kort fra Siam massage og udefra menuen bestilte jeg behandlinger der passede til vores lille familie; 2 piger på 13 og 16 år - min mand og jeg. Par Massage (blid til hård) 30/60/90 minutter. Hos Panmile Thai Massage, tilbyder vi firma-aftaler. Køb dine gaver hos Panmile Thai Massage. Jeg husker kun de 2, fordi det er dem jeg kan lide og det er eukalyptus og citrus. De kunne se det som, når man skal på sygehuset, med sin krop. anmeldelse af thai massage massage ikast

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *