Besked hjørring timer meget små bryster

besked hjørring timer meget små bryster

- Jeg kender ikke andre af de kvinder, der er nomineret i kategorien, end Sarah Louise, så det ved jeg ikke. Nu har jeg kun 1600. Janni Ree, 'Forsidefruer janni Ree ville være glad, hvis hun vandt i kategorien 'Årets bryster'. Det kunne være meget værre, griner 'Forsidefruen'.

Fra alle: Besked hjørring timer meget små bryster

På listen over de nominerede er Sarah Louise Christiansen fra 'Forsidefruer Jasmin Melina Rendbæk fra 'Paradise Hotel, Tina Mosekjær Madsen fra 'Robinson Ekspeditionen Josefine Sandby fra 'Pigerne' og Janni Ree fra 'Forsidefruer'. 19:57 Galleri: Fie Laursen smider bh'en - Jeg ved ikke, om jeg kan få passet det ind, da jeg står og skal flytte i den weekend, siger hun. Jeg er glad for, at nogen synes, at mine bryster er pæne. De er stadigvæk alt for store til mig. Jeg synes egentlig, det er ret plat, og at det er en hamrende useriøs kategori, siger hun til Ekstra Bladet. besked hjørring timer meget små bryster

Se Linse ryste: Besked hjørring timer meget små bryster

Her kan du dog alligevel få et smugkig på hendes flotte forparti, som hun med glæde viser frem. Jeg har det godt med dem, som de. Hun vandt i hvert fald alle drengenes hjerter på det luksuriøse hotel i Mexico, hvor de kårede hende til årets 'Miss Paradise'. Se de smækre billeder af hende og de andre deltagere - Jeg ved ærligt talt ikke rigtigt, hvad jeg skal tænke om nomineringen. Foto: Privatfoto Se også: Husker du 'Prinsesserne fra blokken'? Film, tv radio -. Hun har tidligere været sammen med Lenny Pihl, som hun mødte under 'Paradise Hotel'. Du kan stemme på din favorit lige her. Det må jeg da nok sige. Det ville jeg blive ked.

Bjud på små: Besked hjørring timer meget små bryster

Jasmin Melina Rendbæk, 'Paradise Hotel paradise-baben Jasmin Melina Rendbæk er også nomineret til 'Årets bryster'  - og efter at have set den 21-årige sole sig i bikini i sidste års 'Paradise Hotel forstår man jo godt, hvorfor hun er nomineret til prisen. Men nu kan Ekstra Bladet med en video-hilsen fra Linse for første gang præsentere Linses nye  bryster i fuld aktion, nemlig når hun ryster dem godt og grundigt. Det er svært at tage seriøst. Se også: Geggo til Linse: Man kan se dine skamlæber. Se også: Dansk realitydeltager anklaget for svindel: - Det er fup og fidus. Alt med måde, siger hun. 20:27 Linse har fået 'hemmelig' operation i Litauen - Og når jeg løber siger brysterne klask. Jeg kunne ikke tænke mig at få dem lavet større.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *